Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu iptal edildi

Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu iptal edildi -Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Değirmenci: -Mevcut yönetim, görevine 2015 yılı Mayıs ayına kadar devam edebilecek


DENİZLİ (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlisporda bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için iptal edildi.
     EGS Park Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamadı.
     Denizlispor Asbaşkanı Ali Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp tüzüğüne göre yönetim ve denetim kurulu tam sayısının en az iki katı kadar katılım sağlanması gerektiğini ifade etti.
     Denizlisporun yönetim ve denetim kurulu üye tam sayısının 37 olduğunu belirten Değirmenci, Toplantıyı açabilmemiz için gerekli olan nitelikli çoğunluk 74tü. Ancak 20.05 itibarıyla toplantıya katılan üye sayımız 69da kaldı. Dolayısıyla olağanüstü genel kurul yapamayacağız dedi.
     Değirmenci, mevcut yönetimin 2015 yılı Mayıs ayına kadar devam edebileceğini bildirdi.
    
     -Kulüp Başkanı Duman: Görevimin başındayım-
    
     Denizlispor Başkanı Yurdal Duman da görevinin başında olduğunu söyledi.
     Kulüp için bugüne kadar 150 bin TL harcama yaptıklarını belirten Duman, Olağanüstü kongre sürecinde yapılması gerekenleri zaten yaptık. Denizlispor ne oluyorsa olsun demedik, sahiplendik. Bundan sonra da Denizlisporun yanında olacağız dedi.
     Denizlisporda 21 Mayısta yapılan olağan genel sonrası, yönetim kurulu, 11 Haziran tarihi için olağanüstü genel kurul kararı almış, yeterli çoğunluk sağlanamayınca toplantı tarihi 19 Haziran belirlenmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu / Okan Yardımcı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu iptal edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER