Denizlispor yönetimi iftar verdi

Denizlispor yönetimi iftar verdi


DENİZLİ (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yönetimi, Denizli protokolüne iftar verdi.
     Halıcı Oteldeki iftara Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları ile diğer protokol üyeleri katıldı.
     Denizli Valisi Abdülkadir Demir, yaptığı konuşmada, kentte çok güzel işlerin yapıldığını, sporda da güzel işlerin yapılacağına inandığını belirtti.
     Zor bir sezonun kendilerini beklediğini, oluşan sıkıntıların güç birliği ile aşılacağını ifade eden Demir, Bu iftar yemeğinde Denizlispor için birlikteliğin sağlandığını görüyoruz. Bugün gelinen aşama çok önemli. Denizlisporumuza da başarılar diliyorum diye konuştu.
     Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de 7 yıl boyunca Denizlispor için gerekli her şeyi yaptıklarını dile getirerek, Denizlisporun bir an önce yaralarını sarıp ayakları üzerine durmasını sağlamalıyız. 100 yıllık kulübü ayağa kaldıramazsak, bu topyekün şehrin mağlubiyetidir. Denizlispor hiç kimsenin malı değil, herkese aittir. Denizlispor parti meselesi değildir, Denizlinin meselesidir. Yönetim Kurulunu bu birlikteliği sağlamada attığı adımdan dolayı kutluyorum. Kendilerine başarılar diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Osman Zolan da belediye olarak ekonomik sıkıntıları gidermek için her türlü maddi desteği verdiklerini söyledi.
     Zolan, Denizlispor bir markadır. Bu marka değerini sürdürmek istiyorsak kulübe sahip çıkmamız gerekiyor. Belediye olarak karşılıksız maddi destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bu destekte siyasi düşünce ile yaklaşım yoktur. Bu birlikteliğin Denizlispor için dönüm noktası olmasını diliyorum dedi.
     Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay ise Denizlisporun zor bir dönemden geçtiğini belirterek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Denizlisporu iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Denizlisporun borçlarla değil sportif başarılarla konuşulan bir kulüp olmasını arzu ettiklerini dile getiren Urkay, bunu başarmak için tüm Denizlinin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
     Konuşmaların ardından Türkiye 8.si olan 13 Yaş Denizlispor takımı antrenörlerine ve sporcularına madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.
     İftar yemeğinin sonunda ise pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, Denizlispor için yazdığı Horozikom adlı şarkıyı seslendirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Denizlispor yönetimi iftar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER