Derince Belediye Başkanı Alemdara saldırı girişimi

Derince Belediye Başkanı Alemdara saldırı girişimi iddiası -Spor Toto 3. Ligde konuk takım Derince Belediyesporun galibiyetiyle sona eren maçın ardından Gebzespor taraftarlarının Derince Belediye Başkanı Alemdara saldırı girişiminde b


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Ligde konuk takım Derince Belediyesporun galibiyetiyle sona eren maçın ardından Gebzespor taraftarlarının Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdara saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.
     2. Grupta oynanan Gebzespor-Derince Belediyespor maçı, konuk ekibin 1-0lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından Gebzespor taraftarları, Alaettin Kurt Stadından ayrılmak üzere olan Alemdar ve çevresindekilerin kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdü.
     Stadın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet ekipleri, Alemdarı güvenlik amacıyla stada geri götürdü.
     Statta gazetecilere açıklama yapan Alemdar, İlk yarıda sahamızda oynanan maçta tartışmalar yaşanmıştı. Gebzespor Kulübü Başkanı Yavuz Unsurun yakını olduğunu öğrendiğim şahıs beni tehdit etti ve Gebzeye gelmememi istedi. Takımımı yalnız bırakmamak için geldim. Böyle bir saldırı ile karşılaştım. Bakın bakalım, kimin suyunu içiyorlar. Kulübün suyunu bile ben veriyorum. Gebzespor yönetimine yazıklar olsun diye konuştu.
     Alemdar, açıklamanın ardından geniş güvenlik önlemleri eşliğinde takım otobüsüyle stattan ayrıldı.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Derince Belediye Başkanı Alemdara saldırı girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER