Didimde tarımın sorunları masaya yatırıldı

Didimde tarımın sorunları masaya yatırıldı


AYDIN (A.A) - Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Didimde köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi.
     Didim Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapılan etkinliğe Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, şube müdürleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Didim İlçe Müdürü İsmail Efe, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve muhtarlar katıldı.
     Toplantıda konuşan Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Köksal, köy muhtarlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, tüm muhtarları dinleyerek problemlerin yerinde tespit edilmesi, yerinde ve zamanında çözüme kavuşturulması için bu tür toplantıların önemli olduğunu söyledi.
     Toplantıda söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Didim İlçe Müdürü Efe, Didimdeki arazi durumu, arazilerin sulama olanakları, ekilen ürünler, hayvan varlığı, işletmeler ve büyüklükleri ile çiftçi örgütlenmeleri hakkında sunum yaptı.
     Toplantıda söz alan muhtarlar da köylerinde karşılaştıkları sorunları, çözüm önerilerini ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden beklentilerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Bahri Aşık/Suat Deniz/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Didimde tarımın sorunları masaya yatırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER