Dinarda atamalar

Dinarda atamalar -Orman İşletme Müdürü Büyükakçalı ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Gülal, görevlerine başladı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesine atanan Orman İşletme Müdürü Yusuf Büyükakçalı ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Erdal Gülal, görevlerine başladı.
     AK Parti Dinar İlçe Başkanı Nafiz Metehan Aydın, Büyükakçalı ve Gülalı makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
     Aydın, Büyükakçalı ile görüşmesinde ilçe hakkında bilgiler vererek, Çakıcı mevkisinde bulunan Kent Ormanının içme suyu sorunu nedeniyle atıl vaziyette olduğunu savundu.
     Pınarlı köyündeki Norgas Piknik Alanına kent ormanı yapılmasının uygun olacağını belirten Aydın, ilçe halkının çoğunlukla piknik için Norgası tercih ettiğini anlattı.
     Büyükakçalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kent Ormanındaki su sorununun kısa sürede giderileceğini ifade etti.
     Yeni görevinde yasalar çerçevesinde her zaman vatandaşların menfaatleri doğrultusunda çalışacağını dile getiren Büyükakçalı, Çakıcıda bulunan kent ormanının su sorununu biliyorum. En kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz. Norgas Piknik Alanına ise şimdiye kadar hiç gitmedim ama bu bölgeye de ekiplerimizle giderek incelemelerde bulunabiliriz dedi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER