Dışişleri Bakanı Davutoğlu, İzmirde

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, İzmirde -Türkiyenin bu yükselişinde en fazla pay alması gereken şehirlerimizden biri İzmir. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Onun için de yerel yönetimlerin ehil ellere geçmesi önemli


İZMİR (A.A) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiyenin bu yükselişinde en fazla pay alması gereken şehirlerimizden biri İzmir. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Onun için de yerel yönetimlerin ehil ellere geçmesi önemli dedi.
     Davutoğlu, partisinin İzmir İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, İzmiri çok sevdiklerini, tarihi bilen, Akdenizi seven birinin İzmiri sevmemesinin mümkün olmadığını söyledi.
     Dün akşam partisinin mükemmel bir organizasyon yaptığını ifade eden Davutoğlu, her fırsatta İzmire geleceğini dile getirdi.
     Davutoğlu, önlerinde yerel seçimler gibi yeni sınavlar olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Büyük bir azimle hazırlanacağız. İzmir en güzel şeyi hak ediyor. Belediyecilik hizmetinin de en güzelini hak ediyor. Türkiyenin bu yükselişinde en fazla pay alması gereken şehirlerimizden biri İzmir. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Onun için de yerel yönetimlerin ehil ellere geçmesi önemli. İzmirlilere, parti teşkilatımıza güveniyoruz. İnşallah yakın zamanda da yerel ve diğer seçimlerde partimizin büyük başarı sağlayacağına inanıyorum.
     AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ziyaretin anısına Davutoğluna kahve fincanı takımı hediye etti, ardından bir süre önce taşındıkları yeni binayı gezdirdi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Dışişleri Bakanı Davutoğlu, İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER