Divriği Belediye Başkanı Gök, basın mensuplarıyla

Divriği Belediye Başkanı Gök, basın mensuplarıyla bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.
     Burada konuşan Gök, basını önemsediklerini, özellikle Divriğinin tarihi ve turistik bir merkez olması nedeniyle basının yerinin çok önemli olduğunu söyledi.
     Son yıllarda gerek Sivas basınında gerekse Türkiye basınında Divriğinin adını daha fazla duyar olduklarını ifade eden Gök, Divriğinin tanıtımına öncülük eden basın mensuplarımıza her anlamda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyemizde basın servisi oluşturarak, faaliyetlerimiz ve ilçede yapılan diğer çalışmalar hakkında daha sağlıklı bilgi aktarmaya çalışarak basın mensuplarına yardımcı oluyoruz dedi.
     Hakan Gök, ilçede Mengücekoğulları Beyliği zamanında nüfusun yoğun olduğunu ancak o dönemden bu yana ilçenin bir türlü belini doğrultamadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Özellikle nüfus konusunda ilçemize ciddi destek lazım. Bu nedenle istihdam sağlanması için iş adamlarımızla sık sık görüşüyor, konuşuyoruz. Elimizde büyük değerler var. Özellikle maden konusunda oldukça zenginiz ama bunu değerlendiremiyoruz. Ulu Camisiyle, konaklarıyla, köprüleriyle, çeşmeleriyle, han ve hamamlarıyla adeta bir açık hava müze kente sahibiz. Bu değerler hiçbir ilçede yok. Diğer yandan özellikle Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ilçeye gösterdiği hassasiyet bizleri mutlu ediyor. Bizler de belediye olarak ilçemizin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacak her türlü plan ve projeye destek vermeye hazırız.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Divriği Belediye Başkanı Gök, basın mensuplarıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER