Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesinin açılış

Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesinin açılış töreni, 13 Ekimde yapılacak


SİVAS (A.A) - Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesinin açılış töreninin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazın katılımıyla 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirileceği bildirildi.
     Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesinin, Bakanlar Akdağ ve Yılmazın teşrifleriyle açılacağını söyledi. Tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Kaya, açılışa tüm vatandaşları davet etti.
     Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ise hayırsever iş adamı Sadık Özgüre şükran borcunu göstermek adına tüm Divriğilileri açılış programına beklediklerini ifade etti.
     Divriğilileri coşkulu ve kalabalık bir şekilde açılışta hazır edebilmek adına bir haftadır çalışma yaptıklarını belirten Gök, Divriğilileri açılışa davet etti.
     Bazı mahalli sanatçıların konser vereceği, halkoyunları ekiplerinin gösteri sunacağı açılış töreninin ardından davetliler, Divriği Ulu Camii ve Daruşşifası ile Divriği konaklarını gezecek.
     Açılışa Kale Kilitin kurucusu ve Kale Endüstri Holding A.Şnin onursal başkanı olan Divriğili hayırsever iş adamı Sadık Özgürün de katılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesinin açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER