Diyaliz hastalarına özel televizyon hizmeti

Diyaliz hastalarına özel televizyon hizmeti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Göksunda, Dr. Süreyya Adanalı Devlet Hastanesinde tedavi gören diyaliz hastalarına özel televizyon uygulamasının başladığı bildirildi.
     Başhekim Ahmet Önder, uygulamayla hastaların günlük yaşam ve sosyal hayatın içerisinde olmalarını sağlayarak kendilerine moral vermek istediklerini ifade etti.
     Hizmetin Diyaliz Bölümünde başladığını kaydeden Önder, diyaliz merkezinde şu anda 20 hastaya hemodiyaliz hizmeti verdiklerini belirterek, Bir diyaliz seansı yaklaşık 4 saat sürmekte ve bu uzun süre zarfında doğal olarak hastalarımız sıkılmaktadır. Hastalarımızın sıkılmadan keyifle tedavilerini sürdürmelerini sağlamak ve hastalarımızdan gelen talepleri karşılamak amacıyla diyaliz birimimizdeki 6 adet otomatik diyaliz yataklarının başlarına kulaklıklı LCD televizyon monte ettik dedi.
     Önder, ayrıca ücretsiz servis aracıyla hastaların evlerinden hastaneye getirdiklerini sözlerine ekledi.
     Diyaliz tedavisi gören Bahattin Akgül ise tedavilerinin uzun ve stresli olduğunu belirtti. Hastane yönetiminin taleplerini yerine getirmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Akgül, hastanede ev ortamı rahatlığında bulunduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Nurettin Dal/Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Diyaliz hastalarına özel televizyon hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER