Diyarbakırda Peygambere Sadakat Mitingi

Diyarbakırda Peygambere Sadakat Mitingi -Avukat Necat Özdemir: Bu yönetimler bizi temsil etmediği için yeni bir yönetim sürecine giriyoruz. Şimdiye kadar ihya ve ıslaha çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.


DİYARBAKIR (A.A) - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakırda Peygambere Sadakat Mitingi düzenlendi.
     İstasyon Meydanında Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan miting de Türkçe ve Kürtçe konuşan Avukat Necat Özdemir, Allahın dini olan İslamın yardımcıları olduklarını belirterek, bugün Diyarbakırın kendi ültimatomunu verdiğini söyledi.
     Buradan çıkan mesajın çok açık olduğunu ifade eden Özdemir, şöyle dedi:
     Bu yönetimler bizi temsil etmediği için yeni bir yönetim sürecine giriyoruz. Şimdiye kadar ihya ve ıslaha çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Ancak yeni bir süreç başlıyor ve yönetim sürecine giriyoruz. İnsanlığın güzel ahlakının düşmanları, tarihten bugüne kadar 2 şeye düşmanlık yaptı. Biri ruhumuz, ciğerimiz Resullulah, diğeri de aklımız. O ki tefekkür edip görüyoruz, o da Kurandır. Tarihe bakıldığında İslam düşmanları ikisine saldırmıştır. Dünya devletleri arasında Yahudilere kimse düşmanlık yapamıyor, çünkü onlar yekvücut olmuşlar. Müslümanların sayısı fazla olmasına rağmen bu hakaretler yapılıyor. Bizde diyoruz ki eğer sırtımız olsaydı kimse saldıramazdı.
     ABD ve İsrail aleyhine sloganların atıldığı ve tekbirlerin getirildiği mitingte, mahalli sanatçılar tarafından ilahiler okundu.
     Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı miting, olaysız sona erdi.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan- Aziz Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırda Peygambere Sadakat Mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER