Diyarbakırda Siyaset Akademisi kayıtları başladı

Diyarbakırda Siyaset Akademisi kayıtları başladı


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Genel Merkez AR-GE Birim Başkanlığınca yürütülen, AK Parti Diyarbakır Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi için başvurular başladı.
     AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Lider Ülke Türkiye, Yerel Yönetimler-II Programı 9. Dönem Siyaset Akademisi eğitimleri için başlayan kayıtların 22 Şubata kadar devam edeceği kaydedildi.
     Yeni eğitim döneminde başta yerel yönetimler, Türkiye ve dünya gündemi ile kişisel gelişim eğitim konularının uzman kişiler tarafından verileceği belirtildi.
     AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ise Siyaset Akademisinin AK Parti tarafından sürdürülen bir eğitim faaliyeti olmasına rağmen, parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin herkesin katılabileceği bir eğitim program olduğunu bildirdi.
     Akademinin asıl amacının konuya hakim, kendini ifade edebilen, siyasette bilinçli ve eğitimli insanların daha fazla yer almasını sağlamak olduğunu belirten Altaç, AK Partinin birer mensubu olarak dünyanın siyaset, kültür, ekonomi ve sosyal farklılıkları öğrenmek ve bunları uygulamak için bu tür eğitim programlarını çok önemsediklerini vurguladı.
     Akademiye katılmak isteyenlerin 2 fotoğraf ve kimlik fotokopileri ile 22 Şubata kadar il başkanlığına başvurabilecekleri belirtildi.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırda Siyaset Akademisi kayıtları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER