Diyarbakırdaki silahlı kavga

Diyarbakırdaki silahlı kavga -Eğilde 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın jet ski ile su sıçratılması yüzünden çıktığı bildirildi -Olayla ilgili 19 kişi yakalanırken, polis ilçede yoğun güvenlik önlemi aldı (F


DİYARBAKIR (A.A) - Eğil ilçesinde iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahkavganın jet ski ile su sıçratılması yüzünden çıktığı bildirildi.
     Dün, Dicle Baraj Gölü kıyısındaki Bungalo evlerinin işletmecisi Karakoç ile jet ski ve kır kahvesi işleten Kırtay ailelerine mensup şahıslar arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan Murat Kırtayın tedavisi (32) Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Kenan Karakoç (42), Şahin Karakoç (60), Doğan Karakoç (37) ve Ahmet Karakoçun (32) ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde devam ediyor.
     Kavganın jet ski işletmecisi Kırtay ailesine mensup bir kişinin gölet kenarında bulunan Nurullah Karakoçun üzerine kullandığı jet ski ile su sıçratması yüzünden başlayan tartışmanın ardından çıktığı, kavgada uzun namlulu silah, tabanca ile döner bıçağının da kullanıldığı belirtildi.
     Polis kavgayla ilgili Karakoç ve Kırtay ailelerine mensup toplam 19 kişiyi gözaltına alırken, emniyetteki sorgulamaları süren şahısların bugün savcılığa sevk edileceği bbildirildi.
     Yaşanan gerginlik üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Eğil ilçesine gönderdiği takviye ekipleri ile yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, ilçeye girişlere kontrollü olarak izin verirken, yaptığı uygulamalar sırasında da kavgaya karışan aile mensuplarının bazılarının üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın-Ümit Özdal
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Diyarbakırdaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER