Doğandan, İl Halk Sağlığı Müdürü Kaştıya

Doğandan, İl Halk Sağlığı Müdürü Kaştıya ziyaret


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli İl Halk Sağlığı Müdürü Melih Kaştıyı ziyaret etti.
     Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette Kaştı, Doğanla bir süre sohbet etti.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında yeni bir yönetim modeli başladığına dikkati çekerek, Kaştıya görevinde başarılar diledi.
     Kaştı ile milletvekili olduğu dönemde çalışmalar yaptığını ifade eden Doğan, kendisinin söz konusu görevinde başarılı olacağına inandığını bildirdi.
     Doğan, Kocaelinin sağlık konusunda önemli merkezlerden biri olmayı başardığını dile getirerek, koruyucu sağlık hizmetleri konusunda İzmit Belediyesi olarak titiz davrandıklarını anlattı.
     Belediye olarak Sağlıklı Bilgi Hareketini başlattıklarını belirten Doğan, Proje kapsamında obezite, sağlıklı beslenme, hijyen, akraba evliliği, anne çocuk sağlığı ve başka birçok konuda önemli adımlar atıyoruz. Hijyen konusunda denetimlerimizi tüm kuruluşlarda sıklaştırdık. Temiz havlu projesi başlattık. Sağlık Bakanlığı politikalarına uygun projeler yapıyoruz. Dünyanın en zor ama en kutsal işlerinden biri sağlık çalışanı olmak. Sağlık çalışanlarına gereken önem verilmeli. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınıyorum diye konuştu.
     Kaştı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaelide güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Doğandan, İl Halk Sağlığı Müdürü Kaştıya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER