Doğan, yaşlılar haftasını kutladı

Doğan, yaşlılar haftasını kutladı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle basın açıklaması yayınladı.
     Doğan, yaptığı açıklamada, İzmitin yaşlı dostu bir şehir olması için pek çok çalışma yürüttüklerini ve 10 noktada yaşlılara hizmet veren emekli evi açtıklarını söyledi.
     Doğan, Kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli olmalıdır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır şeklinde konuştu.
     Millet olarak yaşlıları yük olarak değil, büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahip olduklarını belirten Doğan, bizim için atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi ve elleri öpülesi kişiler olduğunu ifade etti.
     Türk kültüründe olan bu güzelliklerin gençlere öğretilmesi ve yaşlılara değer verilmesinin sağlanması gerektiğini anlatan Doğan, Unutulmamalıdır ki onlar bugünün yaşlıları, bizlerin ise yarının yaşlıları olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla onların yaşama sevinçlerinin hiç eksilmemesini, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir ömür geçirmelerini diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Doğan, yaşlılar haftasını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER