Doğanyurtta Gönül Elçileri projesi tanıtıldı

Doğanyurtta Gönül Elçileri projesi tanıtıldı


KASTAMONU (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde başlatılan Gönül Elçileri projesi, Doğanyurt ilçesinde tanıtıldı.
     Doğanyurt Kaymakamı Ejder Demir, Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi olanlara ve insanlığa katkı sağlamak isteyen herkesin gönül elçisi olabileceğini söyledi.
     Projenin amacının yardımseverlik olgusuna dikkat çekmek ve bu konuda toplumda yeniden bir farkındalık oluşturmak olduğunu vurgulayan Kaymakam Demir, Bu proje vesilesiyle geçmişimizde varlığıyla övündüğümüz fakat esasında özümüzde, yaratılış mayamızda var olan o ulvi değerlerimizi tekrar hatırlayacağız. Bu çerçevede toplumsal kaynaşmayı sağlayarak, toplum olarak yeniden kendimizden daha mağdur durumdaki insanların farkına vararak toplumumuzda yeniden bir yardımlaşma seferberliği başlatmış olacağız dedi.
     Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Emniyet Amir Vekili Usame Yıldız, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Celal Bekiroğlu
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Doğanyurtta Gönül Elçileri projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER