Doğuda kar, Antalyada güneşli hava

Doğuda kar, Antalyada güneşli hava -Türkiyenin özellikle Doğu illerinde kar ve soğuk hava hakim olmasına rağmen Antalyada güneşli günler yaşanıyor -Hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü kentte va


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin özellikle Doğu illerinde kar ve soğuk hava hakim olmasına rağmen Antalyada güneşli günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 17 dereceyi bulduğu kentte vatandaşlar denizin keyfini çıkardı.
     Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre, Antalyada hava sıcaklığı 17, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü.
     Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahile koştu. Bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları da güneşlendi, piknik yaptı.
    
     -Dağlarda karı seyrederek yüzmek ayrı bir keyif-
    
     Denize girenlerden Gürsel Tunç, Antalyanın cennet gibi bir yer olduğunu, Türkiye genelinde soğuk hava yaşanırken, Antalyada güneşli havanın hakim olduğunu belirtti.
     Güneşli havayı bulunca sahile geldiklerini söyleyen Tunç, Aralıkta denize girmek bir başka güzel, dağlarda karı görerek denizde yüzmek ayrı bir keyif dedi.
     Denizin keyfini çıkaran Ali Kürşat Tunç da Hollandadan geldiğini ve Antalyada güzel günler geçirdiğini söyledi. Hollandanın da bu dönemde çok soğuk olduğunu kaydeden Tunç, Antalyada yazdan kalma günler yaşandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Doğuda kar, Antalyada güneşli hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER