Doğum sırasında ölen Sevilay öğretmen

Doğum sırasında ölen Sevilay öğretmen -Kaymakam Güldibi, Tarsustaki aileye taziye ziyaretinde bulundu


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Gaziantepte İngilizce öğretmenliği yapan ve doğum sırasında hayatını kaybeden Tarsuslu Sevilay Ercan Macitin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Güldibi, beraberindeki Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ile birlikte Sevilay öğretmenin ailesinin yaşadığı Kulak köyüne gitti.
     Sevilay öğretmenin babası Kulak Köyü Muhtarı Orhan Ercan ve ailesine taziyede bulunan Güldibi, Başınız sağolsun. Allah kimseye böyle acılar göstermesin. Toprağı bol, mekanı cennet olsun dedi.
     3ü kız, 4 çocuk babası olan Orhan Ercan ise, doğum sırasında hayatını kaybeden kızı Sevilayın ölüm nedeninin raporlara, Solunum depresyonu olarak geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Cenaze için Gaziantepe gittiğimde doktorlarıyla konuştum. Kendileri normal doğumun risk olacağını belirtip, sezeryan önermişler. Ancak buna rağmen kızımın normal doğumda ısrar ettiğini anlattılar. İç kanama olmuş. Bunun üzerine kan pıhtılaşınca solunum yolu tıkamış. Kızımın durumu tehlikeye girince çocuğu sezaryenle almışlar. Ben de ikna oldum. Hiçbir doktor hastasının ölümünü istemez. Şikayetçi olmadım. Olaya mukadderat diye bakıyorum. Kızımın vefatından sonra torunumuzun da ölüm haberini alınca üzüntümüz daha da arttı. Allah kimseye böyle acı göstermesin.
    
     Muhabir: Selahattin özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Doğum sırasında ölen Sevilay öğretmen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER