DÖSİAD, SİADları buluşturmaya devam ediyor

DÖSİAD, SİADları buluşturmaya devam ediyor


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Perşembe Kahvaltısı etkinliği kapsamında bazı sanayici ve iş adamları derneklerinin yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
     DÖSİAD üyeleri, Organize Sanayici İşadamları Derneği (OSİAD), Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) ve Antalya Serbest Bölge İşadamları Derneği (ASBİAD) yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda biraraya geldi. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı konuşmada, iş dünyasının tanışıp kaynaşması ve birbirinden alışveriş kabiliyetini artırmasını amaçladıklarını söyledi.
     SİADların sosyal sorumluluk bilinci, dayanışma ruhu çerçevesinde sürekli gelişim ilkesiyle hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Gencer, Ortak noktamız Antalya. Bu doğrultuda hep birlikte Antalya için projeler geliştirebiliriz. Birlik beraberlik sağlansın, arkası gelir dedi.
     OSİAD Başkanı Can Hakan Karaca, dernek olarak Döşemealtı ve Antalya için birlikte yapılacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. ANTGİAD Başkanı Mustafa Alanyalı ise ANTGİAD olarak sosyal birliği sağlayacak, ticari vizyonumuzu geliştirecek her türlü projenin içinde olmaya hazırız diye konuştu.
     ASBİAD Başkanı Hilmi Ünsal, iş dünyası arasında sıcak temas ve firmaların birbirlerini tanımasının önemli olduğunu belirterek, tanışıp kaynaşmanın firmaların iş yapma kabiliyetini geliştireceğini dile getirdi.
     Gültekin Gencer, toplantı sonunda etkinlik anısına katılımcılara plaket verdi. Gencer, Ramazan ayından sonra kahvaltılara devam edeceklerini belirterek, Ramazan ayı bitiminde AGİD, TÜMSİAD, MÜSİAD, ALTINSİAD ve ANSİAD derneklerini ağırlayacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber DÖSİAD, SİADları buluşturmaya devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER