DP Genel Başkanı Uysaldan Afyonkarahisar

DP Genel Başkanı Uysaldan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Durana ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duranı makamında ziyaret etti.
     Afyonkarahisarda Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çiftçinin cenaze töreninde, saf tuttuğu sırada fenalaşarak yere düşen Uysal, 112 sağlık ekipleri tarafından Devlet Hastanesine kaldırılmış, acilde yapılan tetkik ve incelemelerin ardından bir süre gözlem altında tutulan Uysalın sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine taburcu edilmişti.
     DP Genel Başkanı Uysal, Devlet Hastanesi Başhekimi Duranı makamında ziyaret ederek, yapılan tedavi ve bakım için teşekkür etti.
     İşlerinin yoğunluğunun üstüne şehit cenazesinin verdiği üzüntü nedeniyle fenalaştığını ve baygınlık geçirdiğini anlatan Uysal, hastanede kaldığı kısa bir süre içinde tüm sağlık ekibinin kendisiyle çok ilgilendiğini ve memnun bir şekilde hastaneden ayrıldığını söyledi.
     Başhekim Duran da, Uysalın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu kısa süreli yaşanan baygınlık nedeniyle kendisinin bir süre hastanede gözlem altında tutulduğunu, Uysalın muayene ve tetkiklerinde herhangi olumsuz bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber DP Genel Başkanı Uysaldan Afyonkarahisar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER