DSP Genel Başkanı Türker:

DSP Genel Başkanı Türker: -"Türkiyede üstü örtülü bir sivil darbe yaşanıyor"


KÜTAHYA (A.A) - Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, "Türkiyede üstü örtülü bir sivil darbe yaşanıyor" dedi.
     Türker, partisinin Kütahya İl Başkanlığı olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, Türkiyenin yanlış kişiler tarafından yönetildiğini iddia etti.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için hazırlanan fezlekenin TBMMye gönderildiğini belirten Türker, "Bu daha yeni bir olay. Bunun manası nedir- Bizlerin dokunulmazlığı yok. Gittiğimiz her yerde düzeni, sistemi bozan bir şey yaparsak hiçbir güvencemiz olmadığı manasındadır. Bizi korkutmaya çalışıyorlar, bizi sindirmek istiyorlar. Sindirilmiş, hiçbir şeye itiraz etmeyen bir toplum yaratmak istiyorlar" diye konuştu.
     Söylenmesi gerekenleri söylemekten çekinmeyeceklerini vurgulayan Türker, şunları kaydetti:
     "Türkiyede üstü örtülü bir sivil darbe yaşanıyor. Silivride yargılananlar bu sivil darbe ürününün sonucu. Aralarında suçlu varsa suçunu söylesinler. Yaklaşık 7 yıldır tuttukları o insanlar vasıtasıyla aslında dışarıdaki diğer insanlara, dikkat edin sizin de başınıza gelebilir mesajı verilmek isteniyor. Sesimizi çıkartmazsak yollarımızı, demiryollarımızı, barajlarımızı da satarlar."
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber DSP Genel Başkanı Türker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER