DÜde Gazeteci

DÜde Gazeteci-Yazar Güngör Uras ve İhsan Yılmaz Kitaplığı açılışı -DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu: Kütüphane, bir üniversiteyi üniversite yapan ana damarlardan bir tanesidir


DÜZCE (A.A) - Gazeteci-Yazar Güngör Uras ve İhsan Yılmaz tarafından Düzce Üniversitesi (DÜ) Merkez Kütüphanesine bağışlanan kitaplıklar, törenle hizmete açıldı.
     DÜ konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, DÜnün yeni kurulan bir üniversite olduğunu belirterek, bugüne kadar hayal ettikleri her şeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Kütüphanelerin üniversiteler için vazgeçilmez bilgi kaynağı olduğuna işaret eden Rektör Şerifoğlu, Kütüphane, bir üniversiteyi üniversite yapan ana damarlardan bir tanesidir. Rektör olarak üniversite öğrencilerine, güzel konuşabilmek, kendinizi ifade edebilmek için sürekli okuyun diyorum. Allah hepimize ömür versin ki zamanımızın büyük çoğunluğunu burada geçirelim. Kütüphaneye katkıları bulunan değerli büyüğümüz Uras ve Yılmaza teşekkür ederim diye konuştu.
     Gazeteci-Yazar Uras ise öğrencilere yaptığı katkılardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, DÜnün gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Gazeteci-Yazar İhsan Yılmaz da üniversitenin kitap ihtiyacı bulunmasından dolayı elinden gelen her şeyi yaptığını belirterek, bağışladığı kitapların üniversiteye hayırlı olmasını diledi.
     Konuşmaların ardından kitaplığın açılışını gerçekleştiren Rektör Şerifoğlu, Uras ve Yılmaz ile kütüphaneyi gezdi.
     Şerifoğlu, daha sonra üniversiteye katkılarından dolayı Uras ve Yılmaza teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER