DÜGİAD girişimcilik kursu sertifika töreni

DÜGİAD girişimcilik kursu sertifika töreni -DÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şen: Yeni girişimcilerin, ilçemiz ekonomisine canlılık kazandırmasını ve buraya bir katma değer sağlamasını bekliyoruz


OSMANİYE (A.A) - Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) ve KOSGEBin işbirliğiyle düzenlediği DÜGİAD Uygulamalı Girişimcilik kursu sertifika töreni yapıldı.
     Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girimcilik Eğitimi Kursuna katılan 28 girişimciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
     DÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen, törende, derneğin 28 girişimciye, uygulamalı girişimcilik eğitimini KOSGEB işbirliğiyle vermiş bulunduğunu belirterek, Yeni girişimcilerin, ilçemiz ekonomisine canlılık kazandırmasını ve buraya bir katma değer sağlamasını bekliyoruz. DÜGİAD olarak başarılı işletmelerin iyi bir eğitim almaları ve yeniliğe önem vermeleri gerektiğine inanıyorum dedi.
     Şen, TUSKONa bağlı olarak öncelikle ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet vermeye devam edeceklerini bildirdi.
     KOSGEB Osmaniye Hizmet Merkezi Müdürü Danyal Peker de DÜGİADa teşekkür ederek, bu girişimin diğer kurumlar tarafından da artırılmasının ülkeye çok büyük bir katkı sağlayacağını kaydetti.
     Peker, eğitim alan yeni girişimcilerin ekonomik bilgi ile donatılmış şekilde iş hayatın başarılı olacaklarına inandığını belirterek, Eğitimi tamamlayan tüm girişimcilere, iş yeri açmanın değil, devam ettirmenin önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bu da İnovasyon yani yeniliklere açık olmanızdan geçmektedir diye konuştu.
     Konuşmaların ardından kursu başarı ile tamamlayan girişimcilere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber DÜGİAD girişimcilik kursu sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER