Dünya Çocuk Hakları Günü

Dünya Çocuk Hakları Günü -CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı Örtülü: -Çocuk demek, masumiyet, duruluk, berraklık ve saflıktır


ANTALYA (A.A) - CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı Nefise Örtülü, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.
     CHP Kumluca ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan Nefise Örtülü, çocukların, gülücüklerine güneşin ışığını ve sıcağını katarak yürekleri aydınlatan, ısıtan, yaşam sevinci ve mutluluk kaynakları olduğunu söyledi.
     Yaşamanın her çocuğun hakkı olduğunu kaydeden Örtülü, Gazzede çocuklar ölüyor. Biz kadınız, anneyiz gördüklerimize kayıtsız kalamayız. Kumluca kadın kolları olarak, 20 Kasım Dünya Çocuklar Gününde çocukların ne yazık ki hala dünya üzerinde bir çok savaş ortamında, yada açlık sınırında yaşamlarını sürdürdüğünü biliyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, yarınlarımızı emanet edeceğimiz geleceğin büyükleridir dedi.
     Büyükler olarak bize düşen görev, çocukların temel hak ve özgürlüklerini sağlamaktır diyen Örtülü, Çocuk demek, masumiyet, duruluk, berraklık ve saflıktır. Bu duygu ve düşüncelerle 20 Kasım dünya çocuk hakları gününü kutluyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dünya Çocuk Hakları Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER