Dünya dalış rekortmeni Ulusoy, yeni yıla

Dünya dalış rekortmeni Ulusoy, yeni yıla denizde girdi -Ulusoy: Yeni yılı denizde karşılamak artık benim için bir gelenek oldu. 2013 yılı hepimiz için, tüm dünya insanları için inşallah ve güzellikler getirir (Fotoğraflı-Gör


ÇANAKKALE (A.A) - Dünya dalış rekortmeni, milli sporcu Cenk Devrim Ulusoy, 2013 yılına Çanakkalede denizde girdi.
     Rekortmen Ulusoy, eşi Funda Ulusoy ile merkeze bağlı Güzelyalı köyünde bulunan bir otelin plajına geldi.
     Burada dalış kıyafetlerini giyen Ulusoy, iskele üzerinden denize girerek, 2013 yılının ilk saniyelerini Çanakkale Boğazında geçirdi. Ulusoy, suya girmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, her yeni yılı denizde karşılamanın kendisi için gelenek haline geldiğini söyledi.
     Denizde yeni yılı karşılamanın kendisine bir çok rekor ve dünya şampiyonluğu kazandırdığını belirten Ulusoy, Yeni yılı denizde karşılamak artık benim için bir gelenek oldu. Bunu her yıl yapıyorum. Bana uğur getirdiğine inanıyorum. Bu benim için vazgeçilmez bir olay, her yılı denizde karşılıyorum. 2013 yılı hepimiz için, tüm dünya insanları için inşallah ve güzellikler getirir. Tüm dünya için barış, dostluk ve sevgi diliyorum diye konuştu.
     Daha sonra Çanakkale Boğazında suya giren Ulusoy, bir süre yüzdükten sonra kıyıya çaktı. Bu sırada otelde yılbaşı eğlencesine katılan pek çok kişi alkışlarıyla Ulusoya destek oldu.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Erdem Gekin
<< Önceki Haber Dünya dalış rekortmeni Ulusoy, yeni yıla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER