Düzcede gerçekleştirilen Avcıbaşı kupası sona erdi

Düzcede gerçekleştirilen Avcıbaşı kupası sona erdi


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Avcıbaşı kupası sona erdi.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Elmacık Atış Poligonunda düzenlenen Avcıbaşı Kupasında yarışmacılar Sporting, Skeet, Sabit Hedef ve Koşan Domuz kategorilerinde yarıştı.
     Düzce Avcıbaşı Kupasında genel klasmanda Yakacık Spor Kulübü birinci, Karaman Gençlik Spor Kulübü ikinci, Karadeniz Ereğli Spor Kulübü üçüncü ve Ümraniye Spor Kulübü dördüncü oldu.
     Av teskereli avcılara kategorisinde Oktay Çivi birinci, Mehmet Bozoğlu ikinci ve Salih Alkaya üçüncü oldu. Av Teskereli Sporcular takım kategorisinde ise Bursa Meydancık birinci, Manisa Karaköy ikinci ve Yakacık üçüncü oldu.
     Av teskereli Koşan Domuz kategorisinde Mehmet Bozoğlu birinci, Salih Alkaya ikinci ve Oktay Çivi üçüncü oldu. Lisanslı Sporcular Koşan Domuz kategorisinde Mehmet Topluoğlu birinci, Akif Arslan ikinci, Zeki Haşimoğlu da üçüncü oldu.
     Lisanslı Sporcular Sabit Hedef kategorisinde Özgür Sivrikaya birinci, Cüneyt Karakuş ikinci, Murat Dayıoğlu üçüncü olurken, Av Teskereli Sporcular Sabit Hedef kategorisinde Salih Alkaya birinci, Coşkun Koç ikinci ve Oktay Çivi ile Tekin Çalağan üçüncülüğü paylaştı.
     Av Teskereli Sporting kategorisinde Oktay Çivi birinci, Samittin Boz ikinci ve Mehmet Bozoğlu üçüncülüğü elde ederken, Lisanslı Sporcular Sportingde Mehmet Topluoğlu birinci, Ayhan Günal ikinci, Akif Arslan üçüncü oldu.
     Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa törenine, Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Latif Aral Aliş, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran katıldı.
     Dereye girenlerin kupaları protokol tarından verildi.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede gerçekleştirilen Avcıbaşı kupası sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER