Düzcedeki kuyumcu soygunu

Düzcedeki kuyumcu soygunu -Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3ü tutuklandı -Şüphelilerin, Ankaranın Elmadağ ve Kazan ilçelerinde de kuyumcu soygununa karıştıkları tespit edildi


DÜZCE (A.A) - Yığılca ilçesinde kuyumcu soygununa karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
     Kuyumcu Safiye Artırmakın iş yerinden ziynet eşyası çaldıktan sonra polisle yaşanan kocalamaca sırasında kaza yaptıktan sonra yaralı olarak yakalanan F.E, M.K, H.Ö ve G.K, hastanedeki tedavilerinin ardından Yığılca Adliyesine sevk edildi.
     Burada, Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen F.E, M.K ve H.Ö, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşı küçük olan G.Knin koruma altına alınmasına karar verildi.
     Öte yandan, şüphelilerin Ankaranın Elmadağ ve Kazan ilçelerinde de değişik tarihlerde yapılan kuyumcu soygununa karıştıkları tespit edildi.
     Düzcede kuyumcudan ziynet eşyası çalarak otomobille uzaklaşan 4 şüpheli, polis kovalamacası sırasında kaza yapmış, kazada yaralanan şüpheliler, 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kelepçelenerek polis gözetiminde hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcedeki kuyumcu soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER