Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -18 Temmuz Stadında tribün yenileme çalışmaları


DÜZCE (A.A) - Düzce 18 Temmuz Stadında tribün yenileme çalışmaları devam ediyor.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, sporseverlerin maçları rahat bir şekilde izlemelerini sağlamak amacıyla statta yenileme çalışması başlattıklarını anlattı.
     Maraton tribünün altındaki 6 antrenman salonunda çalışmaların devam ettiğini bildiren Şiran, Ekipler, tribünün lacivert ve kırmızı koltuklarını önümüzdeki günlerde yerleştirmeye başlayacak. Ayrıca, seyircilerin hava karardığında sahayı rahat görebilmeleri için tribün üzerine ışıklar yerleştirildi diye konuştu.
     Şiran, yeni antrenman salonlarında sporcuların daha rahat ortamda çalışma imkanı bulacaklarına işaret ederek, Ekipler şu anda salonların zemin, kapı ve soyunma odalarıyla ilgili çalışmalarını sonlandırıyor. Kısa süre içinde salonlar gençlerimizin hizmetine sunulacak ifadelerini kullandı.
    
     -Gölyakada çocuklardan spora yoğun ilgi-
    
     Gölyakada çocukların spor faaliyetlerine yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.
     Antrenör Muharrem Dündar, yaptığı açıklamada, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan çalışmaların olumlu sonuç verdiğini anlattı.
     İlçede yaklaşık 150ye yakın çocuğun spor faaliyetlerine katıldığına dikkati çeken Dündar,Yaş sınırlamasına gitmiyoruz, daha çok kişiye hizmet etmek istiyoruz. Sivil vatandaşlarımıza da dersler verebiliriz. Hiçbir sınırlamamız yok. Ama çocuklarımıza daha çok önem veriyoruz. Her çocuğumuzun spor yapmasını istiyoruz diye konuştu.
     Dündar, tenis alanında başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini, bu nedenle herkesi spor yapmaya davet ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER