Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Gölyakada Turizmde Girişimcilik bilgilendirme toplantısı


DÜZCE (A.A) - Gölyaka Kaymakamlığı tarafından kırsal turizmi geliştirme ve köy kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Aksu Köyü ve Çay köyünde yaşayan kadınlarının katıldığı Turizmde Girişimcilik toplantısı düzenlendi.
     Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında Aksu köyünde gerçekleştirilen toplantıya Turizm İl Müdürü Özcan Budak ve ilgili kurum müdürleri ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) destekli kredilerle başarılı olan kadın girişimciler katıldı.
     Toplantıda konuşan Kaymakam Özkan, toplantıya katılan köylerdeki kadın girişimcilere ve onları bilgilendirmek üzere ilçeye gelen kurum yetkililerine güzel ve ekonomik bir projeyi hazırladıkları için teşekkür ederek, Aksu köyümüzde ev pansiyonculuğunu geliştirmek üzere oluşturulan proje kurulumuz bundan böyle Gölyaka Meslek Yüksek Okulunda toplanarak çalışmalarına devam edecek dedi.
    
     -Düzce Cezaevinde tatbikat-
    
     Düzce B Tipi Kapalı Cezaevinde muhtemel isyan, afet ve yangınlara karşı güvenlik tatbikatı gerçekleştirildi.
     Tatbikata Düzce Belediyesi itfaiyesi, Emniyet Müdürlüğü ve 112 Acil servis ile jandarma ekipleri katıldı.
     Alarm verilmesiyle ekipler, belirlenen en kısa sürede Fevzi Çakmak Mahallesindeki Düzce B Tipi Kapalı Cezaevine intikal etti. Cezaevinde olası bir isyan, afet ve yangına karşı hazırlıklı olan ekipler, daha sonra görev yerlerine döndü.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayaıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER