Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -14 Mart Tıp Bayramı


DÜZCE (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Karslıoğlu, mesajında herkesin sahip olduğu temel hak ve özgürlüklerin vazgeçilmez olduğunu belirterek, sağlıklı yaşam hakkının bu hakların başında geldiğini vurguladı.
     Hükümetin, hekimlerin ve sağlık personellerinin diğer meslektaşlarıyla eşit koşullarda çalışmasını sağlaması gerektiğini dile getiren Karslıoğlu, şunları kaydetti:
     Ülkemizde son yıllarda hekimlerin ve yardımcı sağlık personelinin karşılaştığı şiddet olayları ayrıca dikkat edilmesi gereken önemli bir sorundur. Sağlık çalışanlarına şiddet asla kabul edilemez. Bu nedenle fedakar sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, önümüzdeki yıllarda hepsine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hakça bir düzen içinde yaşam temenni ediyorum.
    
     -DÜde Böbrek Günü konferansı-
    
     Düzce Üniversitesinde (DÜ) 12 Mart Dünya Böbrek Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.
     DÜ konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Doç. Dr. Tansu Sav ve Doç. Dr. Elif Arı, diyaliz tedavileri ve böbrek nakli konularında katılımcılara bilgi verdi.
     DÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, katkılarından dolayı konuşmacılara plaket verdi.
    
     -Düzce Küçükler Badminton Müsabakaları-
    
     Düzce Küçükler Badminton Müsabakaları sona erdi.
     18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda çok sayıda takım mücadele etti.
     Turnuvada Küçük Erkekler kategorisinde İmam Hatip Ortaokulu birinci olurken, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Necmi Hoşver Ortaokulu üçüncü, Küçük Kızlar kategorisinde ise Gümüşova Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncülük kazandı.
     Müsabakalarda dereceye giren sporcular, 4-6 Nisan tarihleri arasında yapılacak grup müsabakalarında Düzceyi temsil edecek.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER