Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Çanakkale Savaşları ve Kahramanlıkları konferansı


DÜZCE (A.A) - Düzcede Çanakkale Savaşları ve Kahramanlıkları konferansı düzenlendi.
     Gençlik Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmazın oğlu Turgut Kaçmaz, Çanakkale destanının Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazıldığını söyledi.
     Babasının Çanakkale 57. Alayının önünde heykeli bulunduğunu anlatan Kaçmaz, İmkansızlıklarla verilen mücadelede Mehmetçik üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmış. Bir kez daha şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz dedi.
     Düzce Valisi Adnan Yılmaz ise herkesin Çanakkaleyi görmesi gerektiğini vurgulayarak, Oradan alacağımız feyiz bize vatan ve millet sevdamızda dönüm noktası olacaktır. Bugün hür bir ülkede yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz diye konuştu.
     Yılmaz, katkılarından dolayı Kaçmaza çiçek verdi.
    
     -Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü-
    
     Düzce Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınlarına yemek verildi.
     Yenikent Polis Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, kendini iyi donatan Türk polisinin dünyaya örnek olduğunu vurguladı.
     Devletin gücünü ortaya koyan, demokrasiyi yaşatan, temel hak ve özgürlükleri bayraklaştıran siz şanlı Düzce polisinin bu anlamlı günü kutlu olsun diyen Yılmaz, şehit düşen polis ve asker yakınlarına sabır diledi.
     Yemeğe Yılmazın yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve şehit yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER