Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


DÜZCE (A.A) - Düzcede bir öğrenci "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında temsili vali oldu.
     Düzce Valisi Adnan Yılmazın koltuğuna oturan Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Ebrar Çakıcı, kentin eğitim durumunun düzelmesi için çalışma yapılması gerektiğini söyledi.
     Velilerin öğrencileri çok fazla sıkmaması, öğrencilerin de derslerine ilgi göstermesi gerektiğini ifade eden Çakıcı, Özel derslerle, dershanelerle öğrencilerin çok sıkılmaması lazım. Eğitimde bir adım ileri gitmek için öğretmen, veli ve öğrenci üçgenini sağlam biçimde kurmalıyız diye konuştu.
     İzinli olması nedeniyle Yılmazın yerine vekalet eden Vali Yardımcısı Muammer Aksoy ise tüm çocukların bayramını kutladı.
     Çakıcı, kendisini ziyaret eden misafirlere çeşitli hediyeler verdi.
    
     -23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı-
    
     Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kayıkçı, mesajında, 23 Nisanın toprakların işgal altında olduğu, bağımsızlığın tehlikeye girdiği zor bir dönemde çocuklara bayram olarak hediye edildiğini vurguladı.
     TBMMnin milletin verdiği kurtuluş ve varoluş mücadelesiyle açıldığını belirten Kayıkçı, mesajında şunları kaydetti:
     "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir anlayışıyla parlamenter demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temelleri bu tarihte atılmıştır. İnanıyorum ki yarınlarımızı temsil edecek çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle geleceğe yön vererek, daha huzurlu ve gelişmiş bir Türkiyenin oluşmasında önemli rol üstlenecekler. O nedenle TBMMye hayat veren kahramanları saygıyla yad ediyor ve çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum."
    
     -Düzce Bisikletliler Derneğinden DESOBa ziyaret-
    
     Düzce Bisikletliler Derneği Başkanı Nizamettin Ulaş, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçıyı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Ulaş, Düzceyi bisikletle tanıştırmak istediklerini vurgulayarak, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
     17 ve 19 Mayıs tarihleri arasında bisiklet festivali düzenleyeceklerini bildiren Kayıkçı, Efteni Gölü, Gölyaka ve bu yol güzergahındaki köylere uğrayacağız. Her sene bunu devam ettirmek istiyoruz dedi.
     Kayıkçı ise trafiği azaltmak açısından bisiklet yolunun çok önemli olduğunu ifade ederek, destek vereceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER