Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şiran: -Amacımız, her evden bir insanı lisanslı sporcu yapmaktır


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, her evden bir insanı lisanslı sporcu yapmayı amaçladıklarını söyledi.
     Şiran, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz spor okullarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, bu kapsamda tüm okullara broşür dağıttıklarını söyledi.
     Yaz spor okullarına katılımda geçen yıla oranla artış olduğuna dikkati çeken Şiran, Geçen yıl 150 kişi yaz spor okullarına giderken, bu sene 370 kişi başvurdu. Katılım çok iyi. Geçen yıla oranla yüzde 400 artış var. Bu nedenle gece gündüz çalışıyoruz. Antrenörlerimiz yeterli gelmediği takdirde dışarıdan beden eğitimi öğretmenlerimizi çalıştırıyoruz. Amacımız, her evden bir insanı lisanslı sporcu yapmaktır. Bu anlamda projelerimiz devam ediyor dedi.
     Çalışmalar kapsamında çeşitli kurumlarla protokol imzaladıklarını ifade eden Şiran, sözlerini şöyle tamamladı:
     Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştük. Okullardaki spor salonlarını tahsis ettiler. Bütün okullarımızın salonlarını yaz okulları kapsamında kullanacağız. Diyanet İşleri ile yaptığımız protokolle de yaz Kuran kurslarındaki öğrencilere yaz okulları kapsamında kurslar veriyoruz. Babalar Günü ile ilgili Anıt Parkta masa tenisi turnuvası yapacağız. Her hafta bir spor branşımızı Krem Parkta tanıtacağız. Düzcede spor adına daha iyi yerlere geleceğiz.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER