Düzce Valisi Yılmaz:

Düzce Valisi Yılmaz: -2013ün, 2012den daha iyi bir yıl olması, ekonomide, kalkınmada sosyal hayatın her alanında yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir sene olması için, her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edeceğ


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, yayımladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı.
     Yılmaz, mesajında, yeni yıla yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla girildiğini, halkın ve kurumların kenetlenerek, hızlı ve kaliteli kamu yönetimi anlayışı içerisinde kentsel dönüşümünü tamamlanacağını belirtti.
     Eğitim, tarım, turizm, ticaret ve sanayide, bütün sektörlerle beraber, üniversite ile iş birliği yapılarak 2023 yılı için koyduğumuz hedeflere bir an önce ulaşmada fırsat olmasını diliyorum diyen, Vali Yılmaz, mesajına şöyle devam etti:
     Marka Kent Düzcemizin bölgemizin, Türkiyenin güçlü kalkınmış bir vilayeti haline getirmeye devam edeceğiz. 2013ün, 2012den daha iyi bir yıl olması, ekonomide, kalkınmada sosyal hayatın her alanında yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir sene olması için, her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edeceğiz. 2013 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzce Valisi Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER