Edirnede taksicilerden protesto

Edirnede taksicilerden protesto -Taksiciler Deneği Başkanı Bozkurt: Korsan taksi bizlerin emeğini çalıyor, artık yeter diyoruz, bizleri kimse yok saymamalı


EDİRNE (A.A) - Edirne Taksiciler derneği Başkanı Oktay Bozkurt, Korsan taksi bizlerin emeğini çalıyor, artık yeter diyoruz, bizleri kimse yok saymamalı dedi.
     Terminalde toplanan kalabalık bir grup taksici adına konuşan Edirne Taksiciler Derneği Başkanı Bozkurt, korsan taksicilik yapan kişilere izin verilmemesi gerektiğini, bu kişilerin taksicilik yapanların emeğini çaldığını ileri sürdü.
     Edirnede 513 taksicinin 24 saat vatandaşlara hizmet ettiğini anlatan Bozkurt, şunları söyledi:
     Korsan taksi bizlerin emeğini çalıyor, artık yeter diyoruz, bizleri kimse yok saymamalı. Tek ana arteri olan Edirnede korsan taksiciliğin önüne geçilmedi ve bizler hep sabrettik. Otobüs firmalarının ücretsiz servisleri kanun tanımaz bir şekilde güzergah dışına çıkarak ve saatleri dışında çalışarak bizleri hak gasbına uğrattı, bizler yine sabredip sessiz kaldık. A/1 belgeli ilçelere yolcu taşıyan araçlar usulüne aykırı bir şekilde güzergah dışına çıkarak ,kapı kapı dolaşıp yolcu taşıyor. Toplumumuzun vazgeçilmez bir unsuru olan taksicilik mesleği bu kadar sahipsiz olmamalı ve sahipsiz kalmamalı.
     Altunhan Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Altunhan ise taksicilere her türlü desteği vereceklerini belirtti.
     Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.
     (MŞ-NER)
<< Önceki Haber Edirnede taksicilerden protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER