Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Edirne Belediye Başkanı Sedefçiye ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiyi ziyaret etti.
     Sedefçi, belediyedeki ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne Belediyesince yapılan her çalışmada kentin menfaatinin ön planda tutulduğunu söyledi.
     Edirneye faydalı olmak için çalıştıklarını belirten Sedefçi, Kadınlara her zaman destek vermeye hazırız. Kadınların her alanda aktif olması, demokrasinin bir gereğidir ve bir ülkenin gelişiminde en önemli etkenlerden biridir dedi.
     Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan da Sedefçinin kadın girişimcilere destek verdiğini belirtti. Ziyarette, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay da yer aldı.
    
     -AB öykü yarışması düzenleyecek-
    
     Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle AB Öykü Yarışması düzenleneceği bildirildi.
     Edirne Valiliği AB Eşgüdüm Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Edirnenin de aralarında bulunduğu AB Bilgi Merkezlerinin bulunduğu 21 ilde düzenlenecek öykü yarışmasının, bu yılki konu başlığının Farklılıklar içinde birlik olarak belirlendiği belirtildi.
     Dereceye giren ilk 3 eserin ulusal yarışmaya katılmaya hak kazanacağı, yarışmanın tanıtım toplantısının da 28 Martta Halk Eğitim Merkezinde düzenleneceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER