Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -EDROM Başkanı Çekiçten Edirne Vali Yardımcısı Özkana ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Roman Derneği (EDROM) Başkanı Erdinç Çekiç, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkanı ziyaret etti.
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği (AB) Eşgüdüm Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, EDROM Başkanı Çekiç ve yönetim kurulu üyelerinin, Bulgaristan - Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programına yönelik hazırlamayı düşündükleri proje ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkanı ziyaret ettikleri belirtildi.
     Edirne Kurbağa ve Salyangoz Toplayıcıları Dayanışma ve Kalkındırma Derneği üyelerinin de Özkanı ziyaret ederek işbirliği programı hakkında bilgi aldıkları kaydedildi.
    
     -ETSOdan kan bağışı kampanyası-
    
     Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Edirne Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenledi.
     ETSO Başkanı Cemil Güler, ETSOda kampanya öncesinde yaptığı konuşmada, kan bağışı kampanyasının 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü kapsamında düzenlendiğini belirtti. Duyarlılık gösteren Edirnelilere teşekkür eden Güler, Bu kampanya ile toplumsal sorumluluk olarak hem Kızılayın çalışmasına katkı sağlayacak hem de zor durumdaki insanların kan ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Kan, üretimi yapılmayan tek üründür dedi.
    
     -Sümer, şehit ailesini ziyaret etti-
    
     Sosyal Güvenlik Kurumu ne İl Müdürü Metin Sümer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü kapsamında, 1989 yılında şehit düşen Jandarma onbaşı Lütfü Küçükyoğurtlunun ailesini ziyaret etti.
     Sümer, Küçükyoğurtlu ailesine yaptığı ziyarette, canlarını vatan toprağı için veren tüm şehitlere Türk milletinin minnettar olduğunu söyledi.
    
     -Tıp Bayramını kutladılar
    
     Özel Trakya Hastanesi personeli Tıp Bayramı kutlamasında bir araya geldi.
     Hastane başhekimi Opr. Dr. Bülent Havza, bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Özel Trakya Hastanesinin 1996 yılından bu yana tıp teknolojisindeki yenilikleri takip ederek, Edirnelilerin hizmetine sunduğunu söyledi.
     Konuşmanın ardından Havza ile başhekim yardımcıları Uzm. Dr. Deniz Kırçuval ve Uzm. Dr. Hülya Kurtuluş kutlama pastasını kesti.
     Kutlamaya Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ve hastane personeli katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı - Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER