Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Ben İnşa Edebilirim projesinin çalışma etkinliği yapıldı


EDİRNE (A.A) - Edirne Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Bulgaristanın Yambol ve Sliven şehri öğrencilerinin ortaklaşa oluşturdukları Ben İnşaa Edebilirim projesinin çalışma etkinliği yapıldı.
     Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, fikir alışverişi yaparak oluşturulan proje kapsamında, örnek inşaat projeleri sunulduğu belirtildi.
     Etkinliğe, Edirne Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı kaydedildi.
    
     -Ayhan Can ve İbrahim Çobanoğlu Ankarada temaslarda bulundu
    
     Edirne Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can ve Trakya Marmara Bölge Birliği Başkan Vekili İbrahim Çobanoğlu, Ankarada çeşitli temaslarda bulundu.
     Kooperatiften yapılan yazılı açıklamada, Can ve Çobanoğlunun Ankara ziyaretinden müjdeli haberle döndüğü belirtildi.
     Kooperatifin esnaflara kullandırdığı faizlerin düşürüleceği aktarılan açıklamada, Ayhan Can ve İbrahim Çobanoğlu, Ankarada gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güle, TESK Genel Başkanı Kadir Akgül ile görüştü. Mecliste, esnaf kefalet kooperatifleri ile ilgili açıklama yapan Başbakan Erdoğan, 1060 kooperatifle toplantı yaparak esnafın daha rahat kullanımı için kredi faizlerini düşüreceklerini belirtti ifadeleri kullanıldı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER