Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -EDESOBdan Sedefçiye ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiyi ziyaret etti.
     Sedefçi, bazı esnafların haksız rekabete yol açtığını, bunu denetimlerle önleyeceklerini söyledi.
     Dışarıya masa koyan esnaftan masa başı fiyat alınmasını değerlendiren Sedefçi, masa başı fiyatları belirlerken, bölgesel düşündüklerini kaydetti. Edirneyi son iki haftadır gezdiğini ve bölgesel kararların çok doğru olmadığını gördüğünü ifade eden Sedefçi, şöyle konuştu:
     "Aynı bölgede iki caddenin bir tarafındaki esnaf yoğun iş yapıyor ama diğer esnaf onun yarısından daha az iş yapıyor. O zaman yoğun iş yapan esnafın fiyatıyla diğer esnafın fiyatının aynı olması doğru değil diye düşünüyorum. Bunları esnaflarımızla konuşuyoruz. Esnaflarımızla beraber komite kuracağız. Kararı onlar verecek, biz uygulayacağız. Bizim için masa başı fiyatlardan alacağımız para çok önemli değil. Ben sistem kurulsun diye bu olaya girdim. Doğru bir sistemle doğru bir kazançla doğru bir yönlendirmeyle kentimize gelen yerli-yabancı turisti mutlu göndermek ve daha çok turist gelsin diye bütün çabamız."
    
     -Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü faaliyetleri-
    
     Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Edirne Gençlik Merkezi faaliyetlerini alış veriş merkezine açtığı stantla tanıtıyor.
     Gençlik liderleri stantta, "Gençlerin iyilik ağacı" projesini anlatarak, ziyaretçilere faaliyetlerin anlatıldığı broşür dağıtıyor.
     Bu arada, 27-31 Mart tarihlerinde Kemerde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Milli Takım seçmelerinde dereceye giren sporcular Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocakı makamında ziyaret etti.
     Ocak, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
    
     -Badminton turnuvası-
    
     Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında badminton turnuvası düzenledi.
     Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Spor Salonunda minik, küçük, yıldız ve gençler kategorilerinde düzenlenen turnuvaya 65 sporcu katıldı.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER