Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr.

Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Çelik: -Havsa ilçe hastanesindeki çalışanlar Edirne Devlet Hastanesinin maddi olanaklarına sahip olacaklar


EDİRNE (A.A) - Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Gürhan Çelik, Havsa ilçe hastanesindeki çalışanlar, Edirne Devlet Hastanesinin maddi olanaklarına sahip olacaklar dedi.
     Çelik, Havsa Devlet Hastanesindeki incelemenin ardından gazetecilere yaptığı burada yataklı servis açmayı düşündüklerini belirtti.
     Çelik, şunları kaydetti:
     Öte yandan, ne buradaki hastalara ne buradaki çalışanlara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği verilemiyor. Yemek verilecek. Mesela burada acilin döndürülmesinde ciddi sıkıntılar var. Doktor eksikliğinden dolayı bunlar aşılacak. Havsa ilçe hastanesindeki çalışanlar Edirne Devlet Hastanesinin maddi olanaklarına sahip olacak. Yani burada çok kısıtlı imkanlar var. Kısmetse yeni hastanemiz yapılacak zaten. Plan projesi çizilmiş vaziyette. Çok güzel 15 yataklı bir hastane olacak. Şu an bir geçiş sürecindeyiz. Henüz ismimiz ve tabelamız değişmedi. Bu bir geçiş süreci kolay değil. Hem idari alt yapısı hem maddi alt yapının oluşturulması lazım. Yani bugünden yarına bir yazıyla olacak işler değil. Ama tabi süreç başladı.
    
     Muhabir: Gürkan Arda / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER