Edremitte şampiyonluk coşkusu

Edremitte şampiyonluk coşkusu


BALIKESİR (A.A) - Alanyada oynanan Kadınlar 2. Lig Play-Off maçında Güre Belediyesporu 60-48 yenerek Basketbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Edremit Belediyespor, Edremitlilerce coşkuyla karşılandı. Binlerce taraftar düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
     2012-2013 sezonunda Kadınlar Birinci Liginde mücadele etmeye hak kazanan Edremit Belediyespor Kadın Basketbol takımı, Edremitliler tarafından Adnan Menderes ve Cumhuriyet Meydanında karşılandı.
     Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, basketbolcuları kutladıktan sonra yaptığı konuşmada, İlçemize gelecek sene Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gelecek. O oyuncularla, o yöneticilerle, o insanlarla Edremit sokaklarında beraber yürüyeceğiz dedi.
     Edremit Belediyespor taraftarı olarak hiçbir şeyden yılmadıklarını ve yorulmadıkları dile getiren Kılıç, Zor6 günlerde hep beraber olduk, inandık. Sizler de arkamızda hep bizi desteklediniz. Bu birliktelik ise bize bu zaferi getirdi diye konuştu.
     Edremit Belediyespor antrenörü Caner Yıllar ise finaller öncesinde 3 oyuncunun sezonu kapattığına değinerek sözlerine şöyle devam etti:
     Sakatlıklar yüzünden Karamanda istediğimiz oyunu oynayamamıştık. Alanyada küllerimizden doğduk. Basın toplantısında da söz vermiştim ve şampiyon olarak lige çıkacağız demiştim. Bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce 4 kez birinci lige şampiyon olarak takım çıkarmıştım, bu beşinci denememdi. Buradan da başarılı olarak çıkmış olmaktan ayrıca mutluyum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Hepsi büyük özverilerle oynadılar. Umarım gelecek sezon Edremit halkına basketbol adına daha güzel mutluluklar yaşatırız. Türkiye Basketbol Federasyonuna da bu organizasyon için teşekkür etmek istiyorum. Her şey gerçekten çok güzeldi.
     Grup, havai fişek gösterilerinin ardından Ülkühanın şarkılarıyla eğlendi.
     (EME-DKN-HRN-ERD)
<< Önceki Haber Edremitte şampiyonluk coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER