Ege Denizindeki deprem

Ege Denizindeki deprem -Lapsekide, deprem sırasında panikle evlerinden çıkarken anahtarını almayan birçok kişi, içeriye giremedi


ÇANAKKALE (A.A) - Lapsekide, Ege Denizindeki deprem sırasında panikle evlerinden çıkarken anahtar almadan kapısını kapatan birçok kişi, bir süre evlerine giremedi.
     Ege Denizinde Bozcaada açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Lapseki ilçesinde de hissedildi. Bu sırada bazı vatandaşlar, deprem anında panikle çıkarken anahtarlarını almadan evlerinin kapısını kapattı. Paniğin geçmesi üzerine evlerine dönmek isteyen birçok kişi, kapılarının kilitli olduğunu görünce, ilçedeki çilingirleri adeta telefon yağmuruna tuttu.
     Çilingir ustası olan Kani Mıstık, depremin ardından 15 dakika içerisinde birçok telefon geldiğini söyledi. Vatandaşların, panikle anahtarlarını evin içerisinde bıraktığını ve kapılarını kapattığını ifade eden Mıstık, daha sonra evlerine dönmek isteyenlerin, kapıları kilitli olduğu için evlerine giremediğini kaydetti.
     Dışarıda kalan çok sayıda insanın kendilerini adeta telefon yağmuruna tuttuğunu ifade eden Mıstık, Gelen taleplere ve telefonlara cevap vermeye çalışıyorum. Çok sayıda vatandaş dışarıda kalmış. Gidiyoruz kilitli kapıları açıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Ege Denizindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER