Eğitim

Eğitim-Bir-Senden Kaymakam Erkana destek


BİTLİS (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Bitlis ve Tatvan şube temsilcileri, Tatvan Kaymakamı Murat Erkanı ziyaret etti.
     Bitlis Şube Başkanı Rasim Taşcan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihi boyunca halkın değerleriyle kavga etmeyi şiar edinmiş CHPnin bir milletvekilinin, verdiği soru önergesiyle Erkanın meclis gündemine getirildiğini anımsattı.
     Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Tatvanda da sponsorların desteklediği birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Taşcan, şunları ifade etti:
     "Meclis gündemine getirilen Kaymakam Erkana destek sunmak üzere kendisini ziyaret ettik. İslam dininin yeni nesiller tarafından öğrenilmesini istemeyen bu zihniyet, Cumhuriyet tarihi boyunca tek tip insan modelini dayatmış ve başarılı olamamıştır. Halkımız, değerlerine her zaman sahip çıkacaktır."
     Bitlisin en büyük sivil toplum örgütü ve sendikası olarak Kutlu Doğum Haftasında yarışma düzenleyip öğrencilere ödüller verdiklerini bildiren Taşcan, bundan sonraki yıllarda da bu çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.
     Taşcan, "Peygamber efendimizin hayatının daha iyi anlaşılması ve örnek alınması için çalışan her kişiye ve kuruma destek vermeye devam edeceğiz. Tatvan Kaymakamı Murat Erkanı tebrik ediyoruz ve kendisine yönelik her türlü saldırıda yanında olduğumuzu belirtiyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER