Eğitim

Eğitim-Bir-Senden MÜSİADa ziyaret


SİVAS (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, başkan yardımcıları Teyfik Aydemir, Mustafa Yıldırım ve İbrahim Temizle birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkunu ziyaret etti.
     Eğitim-Bir-Senden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Coşkun, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. Ülkenin demokratikleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının çok etkili olduğunu vurgulayan Coşkun, bu manada ortak çalışmalara imza atabileceklerini kaydetti.
     Karakoç ise bir süre önce yapılan genel kurulda MÜSİAD Sivas Şube başkanlığına seçilen Mustafa Coşkuna yeni görevinde başarılar diledi.
     MÜSİADın bir sivil toplum örgütü olarak duruşunu hiç bozmadan ülkenin demokratikleşmesine büyük katkı sağladığını belirten Karakoç, Ülkemizin gelişmesinde büyük rol oynayan esnaf, ticaret erbabı ve iş adamlarının bu çatı altında toplanmış olması, MÜSİADı sivil güç olma noktasında önemli bir merkez yapmıştır ifadelerini kullandı.
     Karakoç, sendika faaliyetleri hakkında Coşkuna bilgi verdi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER