Basketbol: Türkiye Kadınlar İkinci Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar İkinci Ligi -Altay Konak Belediyespor, (E) Grubunun ilk maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak


İZMİR (A.A) - Basketbolda, Türkiye Kadınlar İkinci Ligi (A) Grubunu lider tamamladıktan sonra (E) Grubunda mücadele etmeye hak kazanan Altay Konak Belediyespor, gruptaki ilk maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyesporu konuk edecek.
     İlk iki takımın bir üst tura yükseleceği (E) Grubunda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balçova Belediye Termal, Edirnespor, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye Belediyesi ile mücadele edecek Altay Konak Belediyesporlu basketbolcular Konak Belediye Başkanı Hakan Tartanın verdiği yemekte bir araya geldi.
     Bir üst grupta ilk hedeflerinin öncelikle ilk ikiye kalmak sonra da 6lı finale kalmak olduğunu söyleyen antrenör Erman Okerman, güçlü bir teknik yapıyla ve oyuncuların azmiyle başarıyı yakaladıklarını belirterek, 18 maçta 17 galibiyet ve bir mağlubiyetle en çok sayı atan takım olduk. Toplam 1598 sayı ile liderliği elde ettik. Bir üst grupta da başarılı olacağız. Emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyoruz dedi.
     Buca Serdar Yereli Spor Salonunda yarın saat 14.00de oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyespor derbisine gelme sözü veren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tüm İzmirlileri maça davet etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER