Eğitim

Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Alparslan: Yalnızca üyelerimizin değil, tüm engelli kardeşlerimizin sorunlarını dinlemeyi hedefliyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Memur-Sen' class='textetiket' title='Memur Sen haberleri'>Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Şube Başkanı Hakan Alparslan, yalnızca sendika üyelerinin değil, tüm engellilerin sorunlarını dinlemeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Alparslan, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, henüz çok genç bir komisyon olduklarını ve gerekli altyapıları tamamlayıp resmen faaliyetlerine başladıklarını söyledi.
     Engelli çalışanların gözü, kulağı olacaklarını dile getiren Alparslan, şöyle konuştu:
     Engellilerimizin içlerinden haykırırcasına seslenmek istedikleri ancak Toplum ne der- sorusuyla karşılaşabilecekleri kaygısıyla dile getirmekten çekindikleri sorunları her platformda dile getireceğiz. Onların muhatap bulamadıkları durumlarda kendileriyle bire bir diyaloğa geçerek taleplerini dinleyip onların tercümanı olup taleplerini ilave hizmetlerle memnuniyet yakalamayı amaçlıyoruz. Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu olarak yalnızca üyelerimizin değil, tüm engelli kardeşlerimizin sorunlarını dinlemeyi hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER