Ekmek fırınına dualı açılış

Ekmek fırınına dualı açılış -Başkale ilçesinde hizmet vermeye başlayan ekmek fırının açılışı, iki imam tarafından okunan dualarla yapıldı


VAN (A.A) - Başkale ilçesinde hizmet vermeye başlayan ekmek fırınının açılışı, iki imam tarafından okunan dualarla yapıldı.
     Eski Başkale Belediye Başkanı İskender Ertuş ile işadamı Ahmet Teknaz tarafından ilçe merkezinde açılan ekmek fırını için tören düzenlendi.
     Törene katılan iki imamın okuduğu dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen İlçe Emniyet Müdürü Sedat Bülbül ve Ertuş, fırının ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Açılış nedeniyle vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtımının da yapıldığı törende konuşan Teknaz, ücretsiz dağıtılan bazı ekmeklerin içine çeyrek altın bıraktıklarını belirtti.
     Teknaz, 11 personelin istihdam edileceği fırında taş fırın ekmeği, simit ve poğaça üretileceğini vurgulayarak, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi.
     İlçenin kalkınması ve istihdam ortamı sağlanması için yatırımların hız kesmeden devam edeceğini anlatan Teknaz, fırında üretilen ekmeklerin gün boyunca ücretsiz dağıtılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Ekmek fırınına dualı açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER