Elazığdaki trafik kazası

Elazığdaki trafik kazası -Kazada yaşamını yitiren 3 öğretmenden biri Elazığda toprağa verildi -Diğer 2 öğretmenin cenazesi ise memleketlerine gönderildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 öğretmenden biri toprağa verildi.
     Kovancılar Ekinözü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Abdullah Güneçin (38) cenazesi, Fırat Üniversitesi Hastanesindeki otopsinin ardından Mustafapaşa Mahallesindeki Hacı Osmaniye Camisine getirildi.
     Burada kılınan namazın ardından Güneçin cenazesi, Asri Mezarlıkta defnedildi. Cenaze namazına, Güneçin ailesi ve yakınları ile Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkan Yardımcısı Atik Birici, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ve vatandaşlar katıldı.
     Kazada yaşamını yitiren Kovancılar TOKİ Şehit Emre Ercan Ortaokulu İngilizce öğretmeni Eyüp Ulunun (27) cenazesi ise otopsinin ardından Kovancılar Devlet Hastanesinden Mimar Sinan Camisine getirildi. Ulu için burada cenaze namazı kılındı.
     Namaza, Ulunun Bursadan gelen ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Namazın ardından cenaze toprağa verilmek üzere karayoluyla Bursaya gönderildi.
     Kovancılar Şehit Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu sınıf öğretmeni Sefa Varlının (27) cenazesinin de Kovancılar Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere karayoluyla memleketi Erzincana gönderildiği öğrenildi. Öğretmenler Varlı ve Ulunun, 2012 yılı Şubat ayında atandıkları belirtildi.
     Kovancılar ilçesinde öğretmen Sefa Varlının kullandığı 34 H 5463 plakalı otomobil, Elazığ-Tunceli karayolunda, Yusuf Kaya yönetimindeki 23 K 2905 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada, sürücü Varlı ile yanındaki meslektaşları Güneç ve Ulu hayatını kaybetmişti. Öğretmenlerin, bölgedeki bir lokantada balık yedikten sonra Kovancılara dönerken kaza geçirdiği belirtilmişti.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk - Melik Uçar / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER