Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Elazığ Belediyesi kandil simidi dağıttı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şehrin belirli yerlerinde bulunan camilerin önünde yatsı namazı çıkışı kandil simidi dağıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geleneksel hale getirdikleri bu tarz etkinliklerin vatandaşlar tarafından rağbet gördüğünü, özel gün ve gecelerin toplumun kaynaşması için önem taşıdığını belirtti.
    
     -Selmanoğlu, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı-
    
     Selmanoğlu, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yaptıkları çalışmalarda gençleri unutmadıklarını ve mümkün oldukça gençlerle çalışmaya gayret ettiklerini belirten Selmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Emaneti, bütün güzellikleri, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğu olduğu kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki gençliğimizde bu görev sorumluluğunun bilinciyle hareket edecek ve bayrağı daha yükseklere çıkaracaklardır. Bu duygu ve düşünceden hareketle 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken, Türkiye Cumhuriyetini kuran aziz Atatürkü ve silah arkadaşlarını da rahmet ve şükranla anıyorum."
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER