Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Elazığ Belediyesinden eğitime destek


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediyesi tarafından yeni açılan TOKİ Fırat İlkokuluna yaptırılan öğretmenler odası ve toplantı salonu düzenlenen törenle hizmete girdi.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte yeni kurulan Çayda Çıra Mahallesinde bulunan TOKİ Fırat İlkokuluna Elazığ Belediyesince yaptırılan öğretmenler odası ve toplantı salonu düzenlenen törenle açıldı.
     Vali Muammer Erol, törende yaptığı konuşmada, belediye tarafından yapılan çalışmanın son derece önemli olduğunu, yeni yerleşim yeri olan Çayda Çıra Mahallesinde güvenlik, ulaşım, elektrik ve ısınma gibi konularda yaşanan sıkıntılardan da haberdar olduklarını kaydetti.
     Yaşanan sıkıntılar konusunda gerekeni süratle yapacaklarını belirten Erol, şunları ifade etti:
     Üzerimize düşen noktada gerekli işlemleri yapacağız. Elazığ Belediyesinin burada öncülük etmesi takdire şayan bir durumdur. Yeni binalarda sıfır sorun diye bir şey olmaz, muhakkak eksiklikler olacaktır ama onlarda zamanla çözülecektir. Bizim dileğimiz en iyi ve en kısa zamanda bu ihtiyaçların giderilmesidir. Bu konuda da biz elimizden geleni yapmaya gayret ederiz, sizlerde kamu kurumlarını rahatsız edin ve bizi bize bırakmayın.
     Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise kurum olarak okullara bilgisayar, kitap ve kırtasiye konularında yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, eğitime destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.
     Törene, Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Bozkurt, veliler ve öğretmenler katıldı.
    
     -Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı 2 Şubatta yapılacak.
    
     Elazığda Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavının 2 Şubatta yapılacağı bildirildi.
     İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, sınavın, Merkez Balakgazi Lisesi, Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Elazığ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Elazığ Lisesi, Mustafa Kemal Ortaokulu, Selçuklular Ortaokulu, Dumlupınar İlkokulu, Murat İlkokulu, Elazığ Ortaokulu ve Mezre Ortaokulu olmak üzere 11 sınav merkezinde yapılacağını kaydetti.
     Bozkurt, sınava girecek adayların en geç saat 10.30da nüfus cüzdanı veya pasaport ve fotoğraflı sınav giriş belgesi ile sınav merkezlerinde hazır bulunmaları gerektiğini belirterek, saat 11.00den sonra sınava gelen adaylar ile cep telefonu, telsiz ve çağrı cihazı gibi iletişim araçları ile sınava gelen adaylar kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklarını vurguladı.
    
     Muhabir: İsmail Şen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER