Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit ve gazi aileleri için program düzenlendi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine yönelik program düzenledi.
     Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, programda Elazığ Valisi Muammer Erol, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını dinledi.
     Programda konuşan Emniyet Müdürü Buran, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla organizasyonu tertip ettiklerini belirterek, konukların özel bir öneme sahip olduğunu, şehitlerin aileleriyle olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.
    
     -Kebanda Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı kutlandı -
    
     Keban İlçe Emniyet Müdürlüğünce Türk polis teşkilatının 168. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Şehitler için mevlit okutuldu, şehitlikler ve şehit aileleri ziyaret edildi. İlçe genelindeki ilk ve orta okullarda polisi tanıtıcı programlar gerçekleştirilirken, emniyet mensuplarınca ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Müdürü Sami Tanrıverdi tarafından çelenk sunulan etkinlikler kapsamında, Keban Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda resepsiyon verildi. Resepsiyona İlçe Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Hadi Turan, İlçe Cumhuriyet Savcısı Muhammet Sarı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan - Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER